"Всім нашим з 81-ї бригади до прочитання": Масі Найєм поділився доброю звісткою з бійцями під Авдіївкою

Більшість підлеглих терориста Гіві відмовляється продовжувати свої "контракти", що є непоганою новиною для українських захисників.

Терорист Гіві довів своїх підлеглих. Фото: Crime.in.ua.

Учасник АТО Масі Найєм, брат народного депутата Мустафи Найєма, відреагував на інформацію про бунт серед бойовиків самопроголошеної "ДНР", які воюють під керівництвом ватажка терористів Гіві біля Авдіївки, передають Патріоти України.

Варто нагадати, що Масі Найєм також тривалий час воює в авдіївській промзоні. На своїй сторінці учасник АТО написав: "Це прекрасна новина. Всім нашим з 81-ї бригади (90 бат і 122 бат) - до прочитання))".

Один з адептів так званої "Новоросії" в соцмережі заявив, що більшість підлеглих Гіві відмовляється продовжувати свої "контракти". Зокрема, бойовики з угруповання "Сомалі" скаржаться на скотиняче ставлення Гіві до них. За даними журналіста Юрія Бутусова, бойовики "Сомалі" воюють у районі Авдіївки лише місяць.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...