Всупереч спростуванням: Поліція Франції таки затримала організатора "тітушок" часів Майдану

Всупереч інформації порелюдненій сьогодні вдень, французькі правоохоронці підтвердили затримання по лінії Інтерполу громадянина з документами на ім’я Армена Саркісяна. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції П'ятої республіки, зазначають Патріоти України.
"Чоловіка саме з такими даними оголошено в міжнародний розшук по лінії Інтерполу органами прокуратури на початку травня 2014 року. Розшукуваному інкримінують організацію дій так званих "тітушок" – молодиків, причетних до побиття учасників Євромайдану. Події мали місце в Києві у листопаді 2013-го - лютому 2014-го років", - зазначають у Нацполіції.
Саркісяна розшукують за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство двох або більше осіб (ч. 15, п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України), з хуліганських мотивів (п.7 ч.2 ст. 115 КК) та вчинене за попередньою змовою групою осіб (п.12 ч.2 ст. 115КК).
Крім того, йдеться про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу – умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом.
Наразі затриманий перебуває у Франції під екстрадиційним арештом. Триває поглиблена перевірка всіх обставин за цим фактом та проводяться заходи щодо підтвердження його особистості.
Напередодні у Франції Інтерпол затримав Армена Саркісяна, якого українські силові відомства вважають організатором груп "тітушок" під час Революції гідності.
У Генпрокуратурі заявили, що мають 40 днів на підготовку документи для його екстрадиції в Україну, але не зволікатимуть із цим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...