Вибух БМП під Пісками: Загинув герой АТО Іраклій Кутелія, який раніше викрав російський танк

З Іраклієм загинув від вибуху ще один український боєць, є також поранені.

Ілюстрація:http://uainfo.org/

9 грудня 2015 в районі Пісок БМП ЗСУ наїхала на ворожу міну і підірвалася. У ній перебували українські військові, частина яких загинула. Інші - поранені. Про це розповіли волонтери Ліля Сова і Юрій Мисягін у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Гребанное перемирье! Сегодня подорвались на мине... Опять мины!! По предварительным даным: 2 погибших и 3 раненых... ехали на БМП с Водяного в сторону Песок", - повідомила Сова.

Вона назвала імена двох загиблих. Згідно з її даними, один з них - Олексій Болдирєв з позивним "Малюк". Другий відомий їй загиблий - ніхто інший, як Іраклій КАЦО ("Іка"), який прославився тим, що викрав у терористів цілий російський танк. Сова стверджує, що командир батальйону бойовиків "Сомалі" Гіві давав за голову "Іки" велику нагороду.

"Пройти аеропорт и в гребаное перемирее погибнуть! Недели не проходит, чтоб несколько человек не погибли там! Зато Украина к Новому году, готовится!!! Зато власть воровать продолжает!! Твари! Детей ваших сюда не хотите прислать? На фото Малыш. Фото Ики у меня нет", - з жалем констатувала волонтер.

Новину підтвердив ще один волонтер в зоні АТО - Юрій Мисягін. За його даними, загиблих тільки двоє, а от поранених значно більше. Волонтер повідомив, що підрив трапився під час обстрілу бойовиками з боку ДАПа позицій 1 батальйону дев'яносто третьої бригади з танка і мінометів.

"В это время наши ребята выехали на позиции на БМП, по той дороге где каждый день кто-то ездит. За посёлком Опытное произошёл подрыв на заминированном фугасе. Взрыв был такой силы, что БМП просто разорвало на части. У нас погибли 2 человека, позывной «Малыш» и Ираклий Кутелия. 7 человек ранены. 2 человека от госпитализации отказались" - розповів Мисягін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...