"Вибух підготували досвідчені люди": Наступник Мотороли розповів нюанси його ліквідації

Під час вибуху той, хто встановив вибухівку, або був поруч, або використовував жучки чи роспізнавачi голосу.

Вибуховий пристрій був на даху ліфта. Фото: соцмережі.

Командир батальйону бойовиків ДНР "Спарта" Володимир Жога з позивним "Воха" розповів подробиці вбивства бойовика Мотороли, правонаступником якого став. Про це Воха сказав в інтерв'ю російському виданню kp.ru, передають Патріоти України.

Він повідомив, що ведеться слідство і тривають розгляди з ЖЕКом і службою, яка відповідає за ліфти. За словами наступника Мотороли, вибуховий пристрій найімовірніше був на даху ліфта. Ліфт рознесло, троси пошкоджені, але не критично, розповів Воха.

Він вважає, що вибуховий пристрій розмістили, щоб ліквідувати Моторолу, а не просто для того, щоб ліфт впав. За словами бойовика, цим займалися досвідчені люди. Воха розповів, що будинок, де жив Моторола, патрулювався і там була охорона, так що хто завгодно туди зайти не міг.

Бойовик зазначив, що спрацювали з вибухiвкою швидко, її встановили за кілька хвилин. За його словами, під час вибуху той, хто встановив вибухівку, або був поруч, або використовував жучки чи роспізнавачi голосу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...