Вистава спеціально для Трампа: Дипломат розповів, навіщо Путін дражнить США

Поки що немає підстав вважати, що президент Путін вирішив піти на ту чи іншу домовленість.

Російські бомбардувальники над Аляскою. Фото: Ukr.Media.

Провокація російських бомбардувальників Ту-95МС біля берегів Аляски - сигнал про те, що Москва не піде на поступки в Сирії, і виклик для президента США Дональда Трампа. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив дипломат, голова правління ГО "Європейський Рух України" Вадим Трюхан, передають Патріоти України.

"Безпрецедентна провокація біля берегів США означає, що поки немає підстав вважати, що президент Володимир Путін вирішив піти на ту чи іншу домовленість. Це виклик для Трампа. На мою думку, він не відступить", - зазначив дипломат.

За його словами, зараз у наявності дипломатія томагавків. "Після того, як США завдали ракетного удару по авіаційній базі в Сирії, стало зрозуміло, що позиція адміністрації Трампа з приводу ситуації на Близькому Сході та інших конфліктів (зокрема, і в Україні), буде як ніколи жорсткою", - підсумував Трюхан.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...