Washington Post поділилась деталями зустрічі Трампа та Тимошенко

У Білому домі зазначили, що колишній прем'єр-міністр не може бути офіційним співрозмовником президента.

В Тимошенко щось пішло не так? Фото: ВВС.

Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з лідером української партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко не давав їй офіційних гарантій щодо підтримки України та продовження політики санкцій стосовно Росії. Про це повідомляє видання The Washington Post, передають Патріоти України.

"Президент і екс-прем'єр провели коротку, неформальну зустріч і сфотографувалися у адміністратора перед Національним молитовним сніданком", - підтверджує Білий дім сам факт зустрічі Трампа з Тимошенко.

"Хоча ніяких гарантій не надавалося, оскільки колишній прем'єр-міністр (України, – Ред.) не може бути офіційним співрозмовником президента (США, – Апостроф), Сполучені Штати стурбовані насильством у Східній Україні", - зазначили в Білому домі. У свою чергу, заступник глави партії "Батьківщина" Григорій Немиря сказав, що "Тимошенко не буде давати подальших коментарів, виходячи з поваги до "приватного характеру" бесіди з Трампом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...