"Идиот стоит у власти и подбирает кадры под себя": Безлер знову жорстоко розкритикував Захарченка

Екс-ватажок терористів запевняє, що слово "ідіот", яке він вживає на адресу "голови "ДНР" - це не образа, а просто констатація факту.

Олександр Захарченко. Фото: www.dialog.ua.

Колишній "комендант" Горлівки, один з найкривавіших терористів Донбасу Ігор Безлер (Біс), знову розкритикував ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Зробив він це на сторінці своєї дружини у соцмережі "Вконтакте", передають Патріоти України.

Причина гострої критики - кадрові проблеми: неадекватний екс-мер Горлівки Кім, заступник мера Єнакієвого, якого беруть на хабарі в 200 тисяч рублів і екс-мер Ясинуватої Дмитро Шеховцев, який втік. "А может лучше поменять одну тупую голову Захарченко, а то чехарда с назначением мэров, пэров и прочая-прочая не прекратится? Идиот стоит у власти в республике и подбирает кадры под себя", - написав Безлер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...