"Их варить надо 20 минут": В окупованому Донецьку продають дуже дивні яйця із Казахстану (фотофакт)

Незвичні яйця продаються в мережі супермаркетів «АТБ», які були «віджаті» і перейменовані у "республіканський супермаркет".

В колишньому "АТБ" продають дивні яйця. Ілюстрація: соцмережі.

Жителі тимчасово окупованого Донецька дивуються тому, що на прилавках магазинів стало дуже багато яєць з Казахстану. Про це вони повідомляють в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За їх словами, зокрема, такі яйця продаються в мережі супермаркетів «АТБ», які були «віджаті» і перейменовані. «Е-пе-ре-се-те. Когда покупала обратила внимание, что как-то не так, но даже не задумалась, потому что здесь ВСЕ не так. А сейчас не поленилась пойти к холодильнику и глянуть на яйца. Точно. Казгер Халал. Е-мое. Помню были еще из Ханты-Мансийска», — написала місцева жителька.

«Меня интересовало зачем в моем городе оттуда? Тем более у этих косоруких даже куриные яйца не такие. Их варить надо минут 20 и больше, и на вкус они без вкуса. И да, по размеру как горох», — пише інший коментатор.

У той же час багато користувачів зазначають, що яйця насправді випускаються на Шахтарській птахофабриці, просто мають дивне маркування. «Я уверен что это местный яйца. Что за схема такая, хз. Слишком большие партии, слишком большие расстояния», — зазначив донеччанин.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...