З двома нулями: Озвучили суму, яку отримав організатор "вбивства" Бабченка

Замах на життя російського журналіста профінансувала ФСБ РФ.

Аркадій Бабченко. Фото:Главред

Федеральна служба безпеки Росії заплатила підозрюваному в організації вбивства, яке так і не відбулося, російського журналіста Аркадія Бабченка – В'ячеславу Пивоварнику – 100 тисяч доларів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав учасник спецоперації СБУ щодо виявлення організаторів замаху на журналіста, підставний "кілер" Олексій Цимбалюк, зазначають Патріоти України.

"Отримав інсайдерську інфу... Пивоварник за вбивство Бабченка отримав від ФСБшників 100 тисяч доларів", – написав Цимбалюк, не вказавши, звідки в нього така інформація.

Виділену на вбивство Бабченка суму прокоментував і сам російський журналіст.

"Ну офігіти тепер. Сто Пивоварнику, тридцять Цимбалюку, десятку відкусив Герман, ще по сотці, напевно, струсили собі в кишеню ФСБшники (кожному) – думаю, у чверть ляма моє вбивство цій чудовій державі обійшлося. Нех*рово так я коштую. Як вілла на узбережжі", – мовиться у дописі на Facebook-сторінці Бабченка.

"Найняли, бл*ть, полудурків за такі гроші. Ви на що державний бюджет витрачаєте, довбо*би? Ви наступного разу краще мені ці гроші віддайте, придурки, я за таке бабло сам об стіну вб'юся," – додав журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...