З ким не буває: Саакашвілі в пошуках браконьєрів та бурштину помилково потрапив в гранітний кар'єр - журналістка

Політик через потрапив в неоднозначну ситуацію під час поїздки на Рівненщину, викликавши гостру реакцію місцевих. Адже на Поліссі дуже чутливі до цієї теми. Хтось за державний інтерес, хто за старателів, а кого просто дратують всілякі «рейди з Києва».

Саакашвили

Прес-служба Саакашвілі опублікувала відео, на якому видно, як екс-глава Одеської ОДА їде у пошуках бурштину-видобувачів, але натикається на вантажівку, яка перегороджує дорогу, зазначають Патріоти України.

Саакашвілі каже в камеру, що ця машина перегороджує шлях на «клондайк». Водій намагається пояснити, що не пускає Саакашвілі далі, тому що по техніці безпеки вперед проходять підривні роботи.

Як пояснила місцева журналістка Інна Білецька, Міхо, судячи з місцевості навколо, приїхав не на «клондайк бурштину», а на місцевий гранітний кар'єр. Його не пустили через підривних робіт на кар'єрі.

“Дарагой Міхаіл!

Якщо все те саме, що ми чули тут про Одеську область, всі детальні викриття, в які нам вірилось на відстані така сама правда, як і ваші бурштинові пригоди, то всьо з вами ясно.

Дарагой Міхаіл, бурштиновий край – це не дикі території, де бурштин їдять, з нього шиють одяг, ним вкриваються, лише ним торгують і лише його добувають.

Дарагой Міхаіл, ви не повірите, тут ще й печуть хліб, вчать дітей, добувають інші корисні копалини.

Дарагой Міхаіл, приїхати під гранітний кар’єр, коли там проводять вибухові роботи, і природньо перекривають дороги вантажним транспортом, як це передбачено нормами безпеки, і зробити з цього красіву картинку – це канєшно мегафан, але ніякого відношення до реальності немає. Виходить “СКАНДАЛЫ. ИНТРИГИ. РАССЛЕДОВАНИЯ”.

Дарагой Міхаіл, в вантажівці – працівник кар’єру, а не агент бурштинової мафії.

І ті, хто працює під мвсним дахом настільки круті, і настільки по бєзпрідєлу, шо в дупі вони мали від вас з замовленим прес-кортежем ховатися.

– Всем чужакам закривают так дорогу, чтобы как уничтожается там природа никто не знал.

То оце ви в Одесі розкажете. У нас тут чужакам не так перекривають.

Попрошу вас бути уважнішим до деталей і більше думати про правду і як не здаватись смішним, а не те як захєрачіти в ютуб популярний відос, дарагой Міхаіл!” – написала журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...