"З нас роблять дурнів", - провідний гравець "Дніпра" заявив про від'їзд з України

"Це буде чемпіонат значно сильніший за український. У нас така розруха, що це чемпіонатом важко назвати. Я не знаю, що треба зробити, щоб врятувати ці змагання", - переконаний Артем Федецький.

Артем Федецький. Фото:1football.info

Захисник Дніпра Артем Федецький заявив про те, що змінить команду на тлі повідомлень про майбутнє зникнення клубу. Відповідаючи на питання сайту Depo про майбутнє клубу, футболіст зазначив, що для цього потрібно дзвонити власнику Ігорю Коломойському, тоді як гравці дізнаються про все з інтернету, інформують Патріоти України.

"Що кажуть менеджери Андрій Стеценко та Андрій Русол? Стеценко вміє тільки мовчати і ховатися. Що його не запитай, він нічого не знає. З нас роблять дурнів", - додав Федецький.

Захисник заявив, що тепер буде займатися працевлаштуванням в іншій команді після того, як завтра, 30 червня, закінчиться його контракт. При цьому він заперечує, що залишиться в Україні.

"Це буде чемпіонат значно сильніший за український. У нас така розруха, що це чемпіонатом важко назвати. Я не знаю, що треба зробити, щоб врятувати ці змагання", - переконаний Федецький.

За словами гравця Дніпра, який відмовився назвати суму, термін заборгованості перед ним становить 11 місяців. У той же час, захисник зізнався, що серед гравців минулорічного складу немає нікого, хто вірить у виправлення ситуації.

За словами Федецького, він та його одноклубники йшли на неймовірні поступки, але керівництво клубу не пішло на зустріч.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...