За ізгоя навіть покидьки не заступаються: Казанський вказав на цікавий аспект справи Єфремова

Олександр Єфремов зовсім нещодавно був головою найбільшої парламентської фракції, був почесним громадянином Луганщини, а сьогодні нікому не потрібен.

Олександр Єфремов. Фото: РБК.

Журналіст Денис Казанський вказав на цікаву деталь у справі з заарештованим 1 серпня екс-головою фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді і екс-головою Луганської ОДА Олександром Єфремовим. Про це Казанський написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що в Україні, навіть на окупованому Донбасі, не було жодної акції на підтримку заарештованих регіоналів Олександра Єфремова та Володимира Медяника. "Навіть жалюгідного пікету з 2-3 фріків немає", — зазначає Казанський.

Він нагадав, що Єфремов зовсім нещодавно був головою найбільшої парламентської фракції, був почесним громадянином Луганщини, а сьогодні нікому не потрібен. "Де ті мільйони людей, які ще кілька років тому голосували за Партію регіонів?" — запитує журналіст.

Він резюмує, що без грошей і примусу ніхто в Україні не готовий виступати в підтримку колишніх регіоналів. "Ось вона, народна любов", — іронізує Казанський.

Його пост за декілька годин зібрав понад 1,3 тисяч лайків та близько сотні репостів. "Скінчилися гроші, яка вже тут любов", "Питання навіть не в народній любові, а в аксіомі "влада знає, що робить!" Якщо влада (найближча, місцева) дасть відмашку - вийдуть, як один, плечем до плеча. Немає сигналу? Ну, і кіна немає", "Вони там же, де 20 млн комуністів, які згуртованим фронтом вийшли проти розпаду СРСР", "Безкоштовно його тільки поц піде захищати", "Просто нікому організувати народну любов. Немає бабла, і любові немає", — коментують користувачі Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...