​За копійчину скрепи викопають і з могили: Сбербанк Росії подав до суду на померлого режисера телефільму "Три мушкетери"

Позов був поданий через заборгованість режисера Георгія Юнгвальд-Хількевича за рахунками кредитної картки.

Зйомки "Трьох мушкетерів". Юнгвальд-Хилькевич у центрі

Сбербанк Росії подав позов до відомого режисера, який помер минулого року. Інформація про судове засідання про стягнення суми за договором позики з режисера опублікована на сайті Хамовницького районного суду Москви, зазначають Патріоти України.

За даними ТАСС, Юнгвальд-Хилькевич був повинен Ощадбанку 99 тис. руб. (близько 38 тис. грн) за рахунками кредитної картки.

Засідання суду відбудеться 31 серпня, проте по розгляду суті - після переадресації позову встановленим законним спадкоємцям режисера. Юнгвальд-Хилькевич Помер 11 листопада 2015 року в Москві, на 82-му році життя.

Режисер отримав широке визнання після виходу фільмів "Д'Артаньян і три мушкетери" і "Ах, водевіль, водевіль". Всього на його рахунку більше 20 повнометражних картин, в тому числі "Сезон чудес" за участю Алли Пугачової і Михайла Боярського, "В'язень замку Іф", "Мистецтво жити в Одесі" та інші.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...