За зайву імпульсивність: Турецький футбольний клуб змусив вболівальника помити 10 тисяч крісел на стадіоні (відео)

Фанат "Трабзонспора" змушений був одноосібно помити чверть стадіону улюбленої команди

Фанат турецкого Трабзонспора самостоятельно помыл четверть стадиона любимой команды

Турецький "Трабзонспор" змусив одного з своїх уболівальників помити 10 тисяч крісел на домашньому стадіоні за те, що той став ногами на сидіння під час одного з матчів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео моменту, коли фанат під час одного з матчів національного чемпіонату встав на сидінні опубліковано в Твіттері клубу, після чого уболівальник мав в якості виправних заходів помити 10 тисяч крісел.

"Це наш новий будинок, а ви ж у будинку не ходите у взутті по м'яких меблях? От біда!", - сказано в повідомленні. Новий стадіон «Трабзонспора» Шенол Гюнеш був відкритий 16 грудня 2016 року і вміщує 41 тисячу глядачів.

Отметим, что новый стадион Трабзонспора Шенол Гюнеш был открыт 16 декабря 2016 года и вмещает 41 тысячу зрителей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...