Загадкова смерть в Італії: Хлопець загиблої українки не вірить у версію про самогубство

На думку Франческа Гуерри, є безліч факторів, які викликають сумніви.
Франческо Гуерра. Фото: соцмережі.

Молодий чоловік 19-літньої українки Марії Іскри, яку кілька днів назад виявили повішеною в Італії, не вірить у версію про самогубство. Об этом пише італійське видання Сentropagina.it, передають Патріоти України.

На думку Франческа Гуерри, є безліч факторів, які викликають сумніви. Це, зокрема, темна, прихована від чужих очей місцевість, де було виявлено тіло дівчини, якась "психологічна напруга, про яку ніхто нічого не знає", а також запис із камер відеоспостереження, на яких видно перелякане обличчя українки, що біжить.

Крім того, в ефірі програми "La vita in diretta" він визнав, що його насторожило дивне знайомство Марії з якимось хлопцем напередодні. Франческо також показав останні SMS-повідомлення, якими він обмінявся із загиблою: "Зроби так, щоб твій сміх звучав гучніше, ніж той шум, який твориться у тебе всередині".

Він додав, що Марія була не з тих дівчат, які могли піти на дурість. "Тому я ще думаю, що це рішення прийняла не вона. Вона дуже хотіла побачити свого племінника, який мав через місяць народитися в Україні", - підкреслив Франческо.

"Шарф був таким коротким, що не міг би утримати її. Крім того, вона була щасливою і усміхалася до неділі (день зникнення. - Ред.). Коли вона подзвонила мені, то жартувала про те, що "дідусь" (у якого працювала Марія. - Ред.) дуркував із покоївкою. Хтось замучив її. Ми всі хочемо правди", - підкреслив молодий чоловік.

Нагадаємо, 19-річну уродженку Львова Марію Іскру знайшли повішеною 13 жовтня в італійській комуні Купрамонтана. Під час розтину тіла медики не виявили ознак насильства, крім перелому шийних хребців.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...