Загостренню - бути? На Донбас увірвався російський військовий ешелон

Російська сторона продовжує постачання зброї та боєприпасів для терористів через пункти пропуску на ділянках кордону, які Москва ніяк не погоджується повертати під контроль України.

На залізничну станцію "Краснодон" прибув військовий ешелон з Росії. Ілюстрація:crime-ua.com

З Росії на залізничну станцію "Краснодон" прибув військовий ешелон. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

"Зафіксовано прибуття з території Росії військового ешелону на станцію "Краснодон". Всього доставили на територію України 6 бойових машин і близько 300 тонн боєприпасів та іншого матеріально-технічного майна.

Крім того, через пункти пропуску "Успенка" до населеного пункту Амвросіївка зафіксовано рух військової колони у складі 2 танків, БМП, 3 БТР і 3 вантажних автомобілів. На територію України прибули близько 70 бойовиків", - заявив Скібіцький.

Таким чином, російська сторона продовжує постачання зброї та боєприпасів через пункти пропуску "Ізварине" і "Успенка", а також залізничні станції "Краснодон", "Суходільськ" і "Іловайськ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...