Загиблі та реанімація: Під Броварами фура збила групу велосипедистів

Один спортсмен загинув, троє перебувають у реанімації.

ДТП. Ілюстрація: 112.ua.

Фура збила групу велосипедистів Броварського вищого училища фізичної культури на Київщині. Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов, передають Патріоти України з посиланням на УП.

За його словами, один спортсмен загинув, троє перебувають у реанімації. "Терміново зв'язався з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та переговорив з першим заступником голови Київської ОДА Левом Парцхаладзе. Мінмолодьспорту спільно з МВС та обласною владою створює спеціальну комісію для розслідування всіх обставин цієї аварії", - зазначив Жданов.

Він також відправив на місце трагедії першого заступника міністра Ігоря Гоцула. "Я наполягаю на максимально неупередженому розслідуванні цієї справи та притягненні винних до відповідальності. Щирі співчуття родині загиблого спортсмена та швидкого одужання всім потерпілим", - написав він на Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...