Загинув страшною смертю: У Карпатах знайшли тіло туриста

Чоловік вирішив самостійно піднятися на вершину гори Хом'як у темний час доби.

Гора Хом'як безпечніша для туристів влітку. Ілюстрація: соцмережі.

У Карпатах знайшли тіло туриста, який зник 23 грудня під час сходження на гору Хом'як. Про це в коментарі "Громадському радіо" повідомила прес-секретар Національної поліції Івано-Франківської області Мирослава Белдик, передають Патріоти України.

За її словами, загиблий був підприємцем з Івано-Франківська 1998 року народження. Тіло загиблого вже впізнали рідні. За попередньою інформацією, смерть чоловіка настала від переохолодження. Поліція відкриє кримінальне провадження за фактом того, що сталося.

Відомо, що чоловік вирішив самостійно піднятися на вершину гори Хом'як у темний час доби. Висота гори складає тисяча п'ятсот сорок два метри.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...