Захарченка таки розжалували? Стали відомі подробиці візиту Суркова в "ДНР"

Московський куратор доручив терористові тільки продовжувати "напускати патріотичного диму".​

Олександр Захарченко. Фото: eastjournal.net.

Маріонетковий лідер невизнаної "ДНР" Олександр Захарченко остаточно позбавлений права командувати бандформуваннями в Донбасі. Про це на своїй сторінці в "ВК" пише сепаратист Ігор Бистролетов з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

За його даними, під час наради в окупованому Сніжному Сурков заявив ватажкам "ДНР", що бойовики переходять під повний контроль Москви. Московський куратор доручив терористові тільки продовжувати "напускати патріотичного диму". “А Захарке дали задание дыму патриотического напускать. Одновременно усилили шельмование героев "Русской весны", - йдеться у повідомленні сепаратиста.

До речі, в соціальних мережах прихильники "ДНР" все частіше стали ставити питання про те, чому Захарченко розповідає харків'янам і одеситам про "русский мир", підбиваючи їх на протести, а сам ось уже два роки не може навіть висунутися в сторону Маріуполя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...