Захарченко зробив "почесним громадянином" окупованої Горлівки терористку, яка обстрілювала місто

"Корса" - терористка, яка відома багатьом горлівчанам і донеччанам не тільки своєю жорстокістю по відношенню до місцевого населення, а й особливим цинізмом.
Захарченко нагородив терористів та чиновників-колабораціоністів. Ілюстрація: соцмережі.

"Почесним громадянином" захопленої бойовиками Горлівки стала відома своєю жорстокістю і цинізмом терористка "Корса" (Ольга Качура). Нагороду їй, а також чиновникам окупаційної "адміністрації" міста вручив ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. "Корса" відома тим, що брала участь в обстрілі Горлівки, а також тим, що, користуючись своїм "статусом" в терористичній організації "ДНР", зводила особисті рахунки з односельчанами, і від цих способів помсти у людей в жилах стигла кров, передають Патріоти України.

Не залишився без нагороди, як пише блогер Олена Степова, і "мер" міста Іван Приходько - колишній донецький чиновник, відомий низкою корупційних скандалів і абсолютно дикими манерами. Він отримав медаль "За трудову доблесть". "Терорист Олександр Захарченко і терорист, який іменує себе мером Горлівки, Іван Приходько, вручили командиру терористичного "реактивного дивізіону ДНР", що базується в Горлівці, Ользі Качур, відомій по позивному "Корса", звання "Почесний громадянин міста".
"Корса" - терористка, яка відома багатьом горлівчанам і донеччанам не тільки своєю жорстокістю по відношенню до місцевого населення, а й особливим цинізмом. Розстріл навіть за косий погляд "на мужика Корси". Постріл з міномета в будинок сусідів - стара образа. Замучені і закатовані в підвалах місцеві підприємці. У "Корс " свій рахунок із "мірняком"!
Крім "Корси", звання почесного громадянина міста отримав депутат "народної ради" терористичного формування "ДНР" Олександр Бикадоров. Сам же мер-терорист Іван Приходько отримав медаль "За трудовую доблесть". Шестеро горлівських чиновників отримали нагородну медаль імені Петра Горлова III ступеня, ще 6 таких медалей отримав колектив Горлівського театру ляльок, працівники парку Горького і співробітники центрального відділення ЦРЛ в Горлівці.
Не залишилася без нагород і сама "патріотична і споконвічно російська Горлівка, побудована донським козаком Горловим" в ході візиту Захарченко присвоїв Горлівці звання "Місто військової слави". Хоча ..., може, це і правда, гірка правда, в місті досить високий відсоток проросійськи налаштованих громадян, багато терористичних формувань і, що найдивніше, абсолютна впевненість в тому, що "нас обстрілює ЗСУ", при врахуванні того, що реактивні бригади "Корси" стоять і ведуть обстріл району із самого центру міста.

Дивно й інше, "Корсу" обожнюють росіяни пацифісти-"мишебраття" з товариства москвички Вари Даревської, яка активно спонсорує терористів Горлівки. Мабуть, все ж в розумінні росіян, мир - це війна! Шкода, що колись тихе і затишне місто Горлівка мало зовсім іншу славу, саме там розташовувався один з фармацевтичних флагманів України - "Стірол".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...