Закон бумеранга: Росіянин, який воював на Донбасі, влаштував криваву розправу в Москві (відео)

Чоловік на вулиці Васільцовскій Стан холоднокровно розстріляв свого сусіда. Також стрілок поранив поліцейських під час перестрілки.

Російський бойовик на Донбасі. Фото: Преса України.

Сергій О. провів серед бойовиків 5 місяців. За деякою інформацією, він був спочатку звичайним бойовиком, а пізніше інструктором, передають Патріоти України.

За відомостями ЗМІ, чоловік, який вбив сусіда і обстріляв поліцейських у Москві, працював педагогом-психологом. Він у соцмережах опублікував пост про кодекс стрілка.

Сам інцидент стався вранці в неділю на південному сході Москви. Чоловік на вулиці Васільцовскій Стан холоднокровно розстріляв свого сусіда. Також стрілок поранив поліцейських під час перестрілки. До цього чоловік вже стріляв на дитячому майданчику. Також камера відеоспостереження зняла чоловіка за хвилину до трагедії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...