"Законодательство РФ запрещает мне серьезно делиться мыслями по поводу будущего России", - Невзоров

Публіцист зауважив, що пророкування майбутнього Росії суперечить багатьом статтям кримінального кодексу РФ.​

Олександр Невзоров. Фото: Imperor.

Майбутнє Росії не можна описувати, оскільки за це в РФ можна потрапити до в'язниці. Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров, відповідаючи на питання видання "The business Кур'єр", передають Патріоти України.

"Законодательство Российской Федерации запрещает мне серьезно делиться мыслями по поводу будущего России. Вот когда я приеду в Лондон, где ничто меня не будет ограничивать, поскольку я буду на территории другого государства, я, вероятно, смогу объяснить свою точку зрения", – заявив він.

Публіцист зауважив, що пророкування майбутнього Росії суперечить кримінальному кодексу РФ. "Увы, у меня настолько неблагоприятные прогнозы, что их озвучивание входит в противоречие с целым рядом статей УК", – підкреслив він. Раніше публіцист заявляв, що президент Росії Володимир Путін впевнено веде країну до загибелі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...