"Залпы настолько сильны, что их слышно в Старобешево": Бойовики на Донеччині стріляють на всіх напрямках

Бойовики не зупиняють обстріли, залпи доносяться з різних напрямків, включаючи окуповані Донецьк, Горлівку, Макіївку, Докучаєвськ.

Поблизу окупованого Старобешевого. Фото: Подробности.

Бойові дії на Донецькому напрямку продовжують активізуватися. Про це повідомляють очевидці в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Бойовики не зупиняють обстріли, залпи доносяться з різних напрямків, включаючи окуповані Донецьк, Горлівку, Макіївку, Докучаєвськ. У Донецьку особливо сильні обстріли зафіксовані на західному і північному напрямках.

«#Донецьк 19.30к Гримить захід, на Петрівці чути — в р-ні Трудівської. Неспокійно на півночі», — пишуть місцеві жителі.

«Лидиевка услышали громко и много», — додав інший автор.

«Продолжает шуметь взрывами северное направление в Донецке», — повідомляють коментатори.

«18:40 к#Донецк Северный/Застанционный. От стрелкового до крупного слышно», — пишуть донеччани.

«1-ая Площадка, 10 мин. назад услышали громко рядом неожиданно! и сейчас не тихо, что-то непонятное… разное совсем близко», — додав ще один автор.

«17.57 к прилетов не слышал. исходящие---отработала Зушка и несколько раз, ну очень похоже на Гиацинт (там особенный звучок) скорые были», — повідомляють інші.

«#Донецьк 19.55к Петрівський р-н. З Трудівської стрілецьке, короткими чергами працює кк», — написав донеччанин.

Жителі окупованої Макіївки повідомляють про обстріл в стороні Опитного. «#Макеевка север 17. 40 м тяжелые минометы грады сторона Опытного в течении 20−30минут», — написали користувачі соцмереж.

«Макеевка (Бажаново-Даки) Очень громко», — додав місцевий мешканець.

«#Макеевка север знову?! 21.00м одиночный (пока?!) тяжелый направление к северу от жд вокзала», — пишуть жителі окупованого міста.

Також про обстріли пишуть жителі Докучаєвська і Оленівки - залпи настільки сильні, що їх чути на південній околиці Донецька, а також в окупованому Старобешевому.

«Где-то в 18.00 (К) тяжелый грохот далеко на юге, (со стороны Еленовки), вибрация в воздухе была тяжелая», — написав очевидець.

«20:00 к #Старобешево очень громко, сторона #Докучаевск ! Тяжелое, земля содрогается!» — додав інший автор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...