Затримали після бесіди з Ходаковським: У окупованому Донецьку зникла група російських журналістів

Знімальна група отримала акредитацію для роботи в Донецьку як в СБУ України, так і в "Міністерстві інформації "ДНР".

Спілкування з Ходаковським не пішло журналістам на користь. Фото: Преса України.

У Донецьку пропала знімальна група телеканала "Дождь". Кореспонденти Сергій Єрженков і Василь Полонський перестали виходити на зв'язок в п'ятницю, 25 листопада. Про це йдеться на сайті телеканала "Дождь", передають Патріоти України.

Перед зникненням Полонський встиг повідомити редакції, що знімальна група затримана Міністерством державної безпеки самопроголошеної "Донецької народної республіки". На гарячій лінії МДБ Дощу повідомили, що в п'ятницю арештів відомство не здійсняло.

Знімальна група отримала акредитацію для роботи в Донецьку як в СБУ України, так і в "Міністерстві інформації "ДНР". Кордон "ДНР" журналісти пройшли в четвер з території України. На території "ДНР" журналісти планували зняти серію сюжетів для ефіру і сайту телеканала. У четвер вони записали інтерв'ю з колишнім секретарем Ради безпеки "ДНР" Олександром Ходаковським.

Сам Ходаковський заявив, що "здогадується, що журналістів затримали для профілактичної бесіди, тому що прес-секретар Захарченко (ватажок бойовиків) перевищила свої повноваження і дала акредитацію журналістам без відома самого Захарченка". Сама Олена Алексєєва, помічниця Захарченко, сказала, що не знає про затримання журналістів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...