Збоченця затримали підлітки: На Київщині засудили поліцейського-педофіла

Вже під час досудового розслідування зловмисника було звільнено з органів поліції.

Поліцейський прикидався у соцмережі... дівчиною. Ілюстрація: ТСН.

У Київській області засуджено колишнього працівника поліції за вчинення розпусних дій щодо неповнолітнього. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що правоохоронець, створивши сторінку в соціальній мережі від імені дівчини, почав листуватися з 15-ти річним хлопцем, надсилаючи йому повідомлення непристойного змісту з пропозицією сексуального контакту.

"У подальшому, старший сержант поліції домовився про зустріч із неповнолітнім для задоволення своєї статевої пристрасті неприроднім шляхом. Неповнолітній хлопець прийшов на зустріч разом зі своїм другом, хлопці затримали правоохоронця та викликали поліцію", – йдеться у повідомленні.

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області, 26-річного чоловіка визнано винним та засуджено за статтею "Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку" до покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки. Повідомляється, що під час досудового розслідування зловмисника звільнено з органів поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...