Збиті пішоходи і розтрощені машини: у Кременчуці п'ять екіпажів поліцейських влаштували голівудську погоню за мажором на "Хаммері" (відео)

Молодик на позашляховику виявився спритнішим за копів, і майже втік. Вже пішки. А під колеса поліцейських на тротуарі, під час гонитви, потрапила нещасна дівчина.

Увечері 1 жовтня водій позашляховика з київськими номерами проїхав на червоне світло світлофора і не став зупинятися на вимогу поліцейського патруля, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Кременчуцький Телеграф". Незабаром за "Хаммером" гналися вже декілька екіпажів поліції.

Під час перегонів один з поліцейських автомобілів збив дівчину-пішохода, виїхавши на тротуар. Водій "Хаммера" теж ганяв по тротуарах. Потім гонитва перемістилася в село Піщане під Кременчуком. Поліцейські намагалися заблокувати лихача, але він протаранив "Audi" і знову зміг втекти від них.

Під час погоні водій "Хаммера" висадив пасажира, потім виїхав у поле, кинув машину і став тікати від поліцейських пішки. Поліція затримала пасажира і доставила його до відділку. За даними "Кременчуцького Телеграфу", поліцейські переслідують водія позашляховика. У той же час "Кременчук Today" повідомляє, що водій затриманий. За інформацією видання, ним виявився син відомого кременчуцького ресторатора - власника ресторану "Вірменія". Унаслідок гонитви двоє людей отримали травми, пошкодження отримали три машини - дві поліцейські і одна "цивільна".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...