«Здох від раку мозку»: У мережі повідомили про смерть "атамана Всевеликого війська Донського"

Якби Микола Козіцин мав сміливість залишитися у окупованому Луганську, то померти він міг би ще раніше - від рук когось із місцевих жителів.
Козіцин відправився на Божий суд? Фото: соцмережі.

В Москві від раку мозку помер російський «отаман Всевеликого Війська Донського», активний учасник бойових дій на Донбасі, бойовик «ЛНР» Микола Козіцин. Таку інформацію повідомили відразу два джерела: український волонтер Гайде Різаєва, а також політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Так, Різаєва зазначила: "Тільки що мені повідомили, що в Москві важкої смертю помер «Генерал Всевеликого війська Донського», козачий отаман Козіцин. В його лапи потрапили багато наших військовослужбовці і я, зокрема».

У свою чергу, політтехнолог Голобуцький уточнив, що бойовик «здох важкої смертю» - від раку мозку. Також, він написав: «Подія неоднозначна, оскільки здох все-таки сам. Адже багато українських бійців, волонтерів та цивільних хотіли б взяти участь у цій процедурі, в пам'ять своїх побратимів, друзів, синів, чоловіків і братів. Залишається розраховувати на те, що у Бога фантазія багатша, а можливостей - нескінченно».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...