"Зенитка над городом хренячит": У соцмережах повідомили про потужні бої під Докучаєвськом

Бойові дії активізувалися близько трьох годин тому. З тих пір вони тільки збільшували свою інтенсивність.

У Докучаєвську. Фото: photoukraine.com.

В околицях тимчасово окупованого Докучаєвська (Донецька область) ввечері сьогодні, 28 вересня, серйозно активізувалися бойові дії. Про це пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їх словами, голосно майже у всіх районах міста. «Трассера над центром микраши», — пише користувач. «Район книжного громко, окна недовольны», — додав інший автор.

«На бродвее громко», — повідомляють очевидці. «Докуч. Зенитка над городом хренячит. UFO по ходу сбивают», — также отметил один из комментаторов. «Пастрялухи и агс чюток сместились в сторону Еленовки. Ясное тоже "рулит", — пишуть користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...