Жахливе ДТП у Вінниці: Внаслідок зіткнення автівок загинуло кілька людей (фото, відео)

В результаті зіткнення одна з машин виїхала за межі проїжджої частини і врізалася в магазин "Ласунка".

ДТП у Вінниці. Фото: прес-служба Нацполіції.

У Вінниці легковий автомобіль врізався в магазин. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Головного управління Нацполіціі у Вінницькій області.

"За попередньою інформацією, сьогодні о 4:10 зіткнулися BMW 525 з ВАЗ-21015 служби таксі. В результаті перша машина виїхала за межі проїжджої частини і врізалася в магазин "Ласунка", - наголошується в повідомленні прес-центру. Також повідомляється про загибель водія BMW 525, 29-річного вінничанина, і трьох пасажирів іномарки - 29-річного жителя Вінниці і двох дівчат 23-х років.

Рідна сестра загиблої з Тростянецького району у важкому стані госпіталізована в реанімаційне відділення міської клінічної лікарні. У постраждалої констатували закриту черепно-мозкову травму.

Як повідомляє телеканал 112 Україна, двоє з чотирьох загиблих в ДТП у Вінниці були співробітникам поліції, які були при виконанні службових обов'язків.

"У обох водіїв були відібрані проби крові і призначено експертизу, щоб перевірити, чи не були вони в стані алкогольного сп'яніння, в тому числі у загиблого. Відкрито кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху, за який передбачено покарання від 5 до 10 років позбавлення волі ", - заявила спікер Нацполіціі у Вінницькій області Анна Олійник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...