"Жри свою толерантність, Європо!": Росіяни зраділи нападу людини з мачете на жінок-поліцейських у Бельгії

Внаслідок нападу дві жінки були поранені. Одна з них отримала глибокі порізи обличчя та була госпіталізована.

Бельгійська поліція. Фото: podrobnosti.ua.

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, зi зловтіхою сприйняли напад людини з мачете на бельгійських жінок-поліцейських. Про інцидент повідомила поліція бельгійського міста Шарлеруа в Twitter, передають Патріоти України.

Зазначається, що людина, озброєна мачете, біля поліцейської ділянки напала на співробітниць правоохоронних органів, при цьому чоловiк кричав "Аллах акбар!". Внаслідок нападу дві жінки були поранені. Одна з них отримала глибокі порізи обличчя та була госпіталізована.

Колезі жертв вдалося поранити злочинця, у важкому стані його доставии в лікарню, де він помер. Цей інцидент активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru. Путінці сміються і зловтішаються.

"Дурні, бухнути чувак хотів, дружині кричав "Алла, я в бар", "Мачете стає трендом", "Похмурі європейські будні", "По-моєму, це буденність вже райської Європи", "Толерастам і либерастам слава!", "Жри свою толерантність, Європа, і попутно роби запаси крові, ниток і бинтів", "А хіба поліція і взагалі влада Бельгії заперечують той факт, що Аллах акбар? Який привід для розбіжностей? Чи бельгійці вважають, що Аллах недостатньо акбар?", "В Англії треба кричати частіше Аллах Акбар! Щоб сакси з*ались і з*ались від страху!", "Укри, беріть на замітку: поки по Хрещатику не будуть бігати кримські татари та інші iчкерiйцi з ножами і криками щодо величі Аллаха, вам не наблизитися до Європи", "Майбутнє Європки. Рокфелери з Ротшильдами аплодують!", "Європейці скажуть, що це психічно хвора людина, і будуть чекати чергового нападу", — коментують путінці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...