Журналісти показали, де зараз живе Штепа (відео)

Біля помешкання чергує поліцейський автомобіль, а у дворі знаходяться кілька правоохоронців.

Неля Штепа. Фото: 112 Україна.

Після звільнення з СІЗО під домашній арешт скандальна екс-мер Слов'янська Неля Штепа не повернулася у свій маєток у Званівці, а оселилася в подруги під райцентром. Де саме нині проживає колишня чиновниця, показали журналісти "ТСН", передають Патріоти України.

За їх інформацією, подруга Штепи прописана за цією адресою ще років десять тому. Біля помешкання чергує поліцейський автомобіль, а у дворі знаходяться кілька правоохоронців.

Жінка каже, рада знову опинитися в домашній обстановці, поряд з чоловіком, з яким разом з 2000 року. Подружжя підкреслює на камеру, що "багато чого усвідомили та переглянули". До себе додому не повернулися, бо бойовики розграбували розкішне помешкання повністю.

Як відомо, у Харкові суд відпустив колишню чиновницю, яку звинувачують у сепаратизмі, під домашній арешт. Такий вчинок обурив суспільство і викликав реакцію соцмереж.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...