"Живи, Україно, прекрасна і сильна", - терорист Безлер вже готовий знищувати всіх, хто проти єдиної України

Ватажок терористів Ігор Безлер продовжує дивувати "своїх" та "чужих" несподіваними заявами.

Ігор Безлер. Фото: 112.ua.

На сторінці своєї дружини в соціальній мережі Вконтакте, з якої сам Безлер в основному і публікує свої пости, він вирішив пояснити свою позицію, передають Патріоти України.

Він стверджує, що народився в Українській РСР, і в його жилах тече українська кров. Також, після участі в бойових діях на Донбасі, він вважає, що силовий метод зміни влади - це ненормально, оскільки є виборчий механізм, за допомогою якого можна змінити владу.

Крім того, по всій видимості, Безлер є прихильником "теорії змови", вважаючи що в усьому винна Америка, яка створила міф про різну Україну - Західну і Східну. "Тому, що «революція гідности» нав'язана Україні Заходом, в основу якої було покладено штучно створене протиріччя, що нібито жителі Західної України, привчені в століттях не поважати ні Південний Схід, ні наші цінності, включаючи пам'ять нашу про наших дідів, які загинули за батьківщину.

Зараз ні для кого вже не секрет, що це частина їх плану (розроблений Америкою і нею ж здійснений в результаті майданного перевороту) в багаторічній війні проти слов'ян взагалі. І обгортку для цієї «революції» знайшли - «золотий унітаз». Ну ось і не стало «золотого унітазу», всім стало легше? Всі в Європі? Всі зажили вільно і щасливо?", - пише бойовик.

Тому, щоб зменшити зовнішній вплив, Безлер пропонує свої шляхи виходу з політичної ситуації. Він вважає, що федеративна форма державного устрою є оптимальною для України. "Про це ще говорив В'ячеслав Чорновіл (батько Тараса), який вже одним тільки цим поглядом на устрій України серйозним чином став поперек горла тим, хто створює ці плани довгострокової війни, яку проводять проти нас-слов'ян американці і європейці (тобто - Захід). За що і був ------------ ", - пише терорист, натякаючи на несподівану загибель Чорновола. (Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл загинув за загадкових обставин в ДТП, - ред.)

Ну, а під кінець, Безлер вирішив скасувати "бандерівський" гімн України, придумавши свій, який буде називатися "Живи, Україно, прекрасна і сильна".

Живи, Україно, прекрасна і сильна,

В Слов'янськім Союзі ти щастя знайшла.

Між рівними рівна, між вільними вільна,

Під сонцем свободи, як цвіт розцвіла.

Слава Союзу Слов'янському, слава!

Слава Вітчизні на віки-віків!

Живи Україно, союзна державо,,

В єдиній родині народів-братів!

Нам завжди у битвах за долю народу

Був другом і братом російський народ,

Богдан нас повів переможним походом

З Міхайлівським стягом до світлих висот.

Слава Союзу Слов'янському, слава!

Слава Вітчизні на віки-віків!

Живи Україно, союзна державо,

В єдиній родині народів-братів!

Замість "жовто-блакитного" прапора Безлер пропонує прапор УРСР і фігуру Святого Михайла зі стяга Богдана Хмельницького. У кінцівці, він все-таки назвав українських патріотів "бандерівською укронацістською мерзотою" і констатував, що "перевиховувати їх немає сенсу".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...