"Зігував" і любив зброю: Школяра-терориста з РФ знайшли в соцмережах (фото)

Хлопець ріс у нібито благополучній сім'ї, органи опіки ніяких претензій до неї не мали.

Школяр вирішив помститися. Фото: соцмережі.

15-річний Михайло Півнєв, який влаштував стрілянину в школі в підмосковній Івантєєвці, готував свій напад заздалегідь. Про це свідчать записи на його сторінці "ВКонтакте", передають Патріоти україни із посиланням на

Зокрема, перед тим, як піти в школу 5 вересня, Півнєв написав у себе на сторінці "delete my life 05.09.17 (видаляю своє життя)".

Також Півнєв "репетирував" напад, розгулюючи по школі в плащі схожому на одяг стрілка з Колумбайну і незадовго до атаки попередив друзів про "сюрприз".

Перші хвилини нападу Півнєва виявилися відображені на відео оператором місцевого телеканалу "Ивантеевка 24", який знімав сюжет в одному з класів.

У свою чергу сестра Півнєва розповіла, що хлопець зважився на напад через цькування у школі. "Так, він це зробив, тому що у нього накопичилося за три роки... Його однокласники, вони його зачіпали всіляко, і його це дратувало", - заявила вона.

Хлопець ріс у благополучній сім'ї, органи опіки ніяких претензій до сім'ї не мали. Учитель, на якого напав Півнєв, заявив, що в цьому році в школі змінили охорону і безпеку школи почала забезпечувати фірма, пов'язана з мером Івантєєвки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...