Зірка в розпачі та просить про пораду: У дочки української кінодіви у столиці вкрали телефон

Акторка отримала кілька порад, що телефон варто шукати не у ломбарді, а на радіоринку.

Ольга Сумська. Фото: Sunny7.

У доньки акторки Ольги Сумської вкрали телефон. Сталося це на столичній Лук'янівці. Про інцидент Ольга повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, у дитини вкрали телефон. Айфон. Чи варто шукати і що порадите в цьому випадку?", - написала Сумська на своїй сторінці у соцмережі. Ідеться про молодшу доньку акторки Ганну. Їй 15 років.

Під публікацією її друзі та підписники залишили понад 100 коментарів. Одні радять забути про iPhone і не сварити доньку. Інші рекомендують підключити до пошуків знайомих у поліції та СБУ, а також купити дитині дешевший телефон.

"У мене був такий випадок минулого року. Дитина загубила на дорозі телефон, як їхала велосипедом. Знайшли водії, бо я без перестанку дзвонила. Привезли додому. Попалися порядні люди", - пише Оксана Рушінець.

Дехто сприйняв пост Сумської як піар. "Вы же достаточно зарабатываете, купите новый, - порадив Richard Hensly. - Такой пиар... Может нам сбросится вам на новый, бедная вы наша?"

Сумська уже написала заяву в поліцію. "По телефонах, зокрема по айфонах, працюють мережні професіонали, - пише Victor Xomenko. – Те, що вкрадено в Україні, переважно продається як запчастини в Росії, Молдові. Але заявити до поліції треба".

Акторка отримала кілька порад, що телефон варто шукати не у ломбарді, а на радіоринку. "Обычно воры сразу же выбрасывают симку и везут телефон на радиорынок, - говорить Олег Келеберда. - В ломбардах его не ищите. Воры не дураки. А заяву писать необходимо. И давить на них. Обычно телефоны полиция искать не хочет".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...