Знайшли тільки телефон: У Кропивницькому чотири дні тому загадково зникла школярка

Дівчинка була учасницею інтернет-спільноти, де розповідають жахливі історії про себе.
Зникла в Кропивницькому дівчинка. Фото: скріншот з відео.

Пошуки 12-річної школярки, яка загадково зникла чотири дні тому в Кропивницькому, сьогодні розгорнуть на всю область. Катерина Добродій пішла до школи ще минулої п'ятниці і не повернулася, повідомляє ТСН. Новину передають Патріоти України.

Жодної версії, куди могла зникнути дитина, не мають ані рідні, ані поліція. Поліція наразі обстежила район, де жила дівчина. Знайшли лише мобільний телефон біля її будинку. До пошуків дівчини долучилися волонтери.

Нещодавно школярка захопилася інтернет-рухом, учасники якого розповідають про жахливі історії, які з ними траплялися, змагаючись у такий спосіб за прихильників. Як раніше розповіла журналістам бабуся дівчини, у день зникнення вона не хотіла йти у школу і намагалася відпроситися у матері, але та її відправила.

Телефон дівчини знайшли біля зупинки, з якої вона мала відправитися до школи. До її пошуків були залучені кінологи та квадрокоптери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...