"Знищили 5 ДРГ": Терористи "ДНР" розповіли, як врятували Кобзона від бажаючих його вбити "бандерівців"

Під час візиту у Донецьк співаючого депутата Держдуми супроводжувало кілька десятків автоматників.

Терористи "ДНР" запевняють, що на Кобзона готувався замах. Фото:www.interfax.ru

Бойовики запевняють, що знищили пять ДРГ, які мали вбити Кобзона, який приїхав на окупований Донбас. Про це розповів так званий "командир" загону спеціального призначення Володимир Новіков, передають Патріоти України з посиланням на Комсомольскую правду.

На питання видання, чи дійсно готувався замах на Йосипа Кобзона, коли він приїжджав 30 грудня в Донецьк, Новіков відповів ствердно. "Так, однозначно. Оперативна інформація. Отримано ... із зовнішніх джерел. Я не можу розголошувати", - сказав бойовик.

За його словами, замах на Кобзона готували п`ять ДРГ.

"На маршруті проходження - дві засідки ... Целенаправленно було заведено п`ять ДРГ. Диверсійно-розвідувальні групи - з чітко поставленим завданням. Так, тобто, по знищенню. Дорога повинна була бути - на погляд диверсантів - в один кінець", - сказав представник"ДНР".

На запитання, скільки ж "українських диверсантів" було вбито при "спробі замаху" на Кобзона, Новіков не відповів, пославшись на те, що така статистика не велася. Він натякнув, що була проведена "повна зачистка".

Слід зазначити, що політика-українофоба і радянського естрадного співака, уродженця України, супроводжувало кілька десятків автоматників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...