"Зорян і Шкіряк такого не пробачать": Мережа відреагувала на звинувачення Трампа на адресу України

Напередодні президент США звинуватив Україну в спробах саботувати його передвиборну кампанію на користь Хілларі Клінтон.

Трамп звинуватив Україну у підігруванні Хілларі Клінтон. Ілюстрація:ru.delfi.ltКористувачі соціальних мереж активно обговорюють звинувачення президента США Дональда Трампа на адресу України, які він висунув напередодні. Видання Обозреватель зібрало найбільш цікаві коментарі користувачів, передають Патріоти України.

"Трамп, друже, ти не знаєш, з ким зв'язався. Ти це дарма. Не варто було цього писати. Тепер ти пізнаєш всю лють порохоботів в Twitter. Крім того, до тебе вже їдуть незалежні журналісти знімати твою квартиру з дрона. Ну, і група з військкомату вже виїхала, підеш служити.

А щоб тобі життя малиною не здавалося, чекай на розгромну публікацію в блогах на FoxNews, з передруком на "Еспресо". Ти добре запам'ятаєш той день, коли вирішив написати про вибори в Twitter, голуба ", - написав блогер Антон Ходза в Facebook.

Інші користувачі також активно коментують пост президента США. "Пора вже тягти шини до Вашингтону", - пишуть коментатори.

"А в РФ тим часом написи "Трамп - чмо" перемальовують на "Трамп - наш", - сміються користувачі. "Зорян і Шкіряк такого не пробачать", - додав ще один користувач соцмережі.

"Радіти ж треба. Україна нарешті стала суб'єктом світової політики", - зазначив Олександр Деркач.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...