Зовсім скоро: Стало відомо, коли в Україні запустять 4G

Така можливість в українців з'явиться з початком весни.

Ілюстрація:kordon.in.uaСкористатися 4G інтернетом українці зможуть вже у березні-квітні 2018 року. Про це за підсумками торгів "з голосу" за ліцензії 4G розповіла генеральний директор "Vodafone Україна" Ольга Устинова, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Ми готові, наразі тестуємо і в березні-квітні стартуємо", - повідомила вона.

За словами Устинової, на торгах за 4G у діапазоні 2600 Мгц вдалося заощадити. Вона відзначила, що більш грунтовно компанія готується вже до наступного тендера в діапазоні 1800 МГц.

"Там конкуренція буде сильніша", - сказала вона.

Аналогічні плани щодо терміну запуску мають й інші оператори. Президент компанії "Київстар" Петро Чернишов також зазначив, що значного підвищення тарифів у зв'язку з впровадженням 4G очікувати не варто.

Слід нагадати, що три найбільші мобільні оператори виграли лоти на придбання ліцензій на 4G-зв'язок в діапазоні 2600 МГц.

НКРЗІ проведе тендери на отримання ліцензій для впровадження зв’язку нового покоління 4G в діапазоні 1800 МГц в березні 2018 року.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...