Зрада по-скрепному: Бєлгородський виборчком надрукував мільйон запрошень, де через помилку прорекламував сайт Навального

Як відомо, опозиціонер Навальний на своєму сайті закликає до бойкоту виборів і попереджає про підготовлювані фальсифікації.

Ілюстрація:azatutyun.amТелеграм-канал "Бєлгород № 1" звернув увагу, що виборча комісія Бєлгородської області надрукувала більше 1,2 млн запрошень на президентські вибори, вказавши помилкову адресу свого сайту. Через кілька годин на цю адресу встановили переадресацію на сайт опозиційного політика Олексія Навального. Про це пише Медизона, передають Патріоти України.

Вдень 13 березня телеграм-канал опублікував фотографію запрошень, на яких вказано неіснуючу адресу сайту www.belizbirkom.ru. При цьому справжня адреса комісії знаходиться за адресою belgorod.izbirkom.ru.

Через кілька годин після публікації невідомі купили домен www.belizbirkom.ru і встановили на нього переадресацію на сайт Навального, де той закликає до бойкоту виборів і попереджає про підготовлювані фальсифікації.

Пізніше телеграм-канал опублікував коментар заступника голови виборчкому Ігоря Лазарєва, який сказав, що ця помилка ніяк не вплине на вибори, явку і результати.

«Справа в тому, що оскільки він (виборець - ред) отримав це запрошення, в ньому вже значиться адреса виборчої комісії, номер дільниці і телефон. Якщо у нього (виборця - ред) виникнуть якісь питання, то він зателефонує", - сказав Лазарєв, уточнивши, що зараз виборчком намагається "повернути" собі адресу сторінки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...