Звірства окупанта: У Горлівці бойовики "Трої" після трьох місяців знущань вбили місцеву дівчину

Ірина Єрмакова вийшла вранці у магазин, але живою додому так і не повернулася.

Окупована Горлівка. Фото: РБК.

15 грудня в окупованій бойовиками "ДНР" Горлівці пропала Ірина Єрмакова. Через 11 днів дівчина зателефонувала матері, повідомивши, що її тримають в підвалі, але де, вона не знає, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Мати зниклої дівчини, Любов Єрмакова, кинула на пошуки дитини всі сили: в соціальних мережах періодично з'являлися пости з проханням про допомогу, викрадачам пропонували викуп, але все було безрезультатно. “Была дома, потом говорит, что пойдет пройдется. В 10:55 вышла из дома. Я говорю: ”купи мне сигарет”. И все. Через час кинулась - телефон, она говорит, что он ей не нужен… она никуда не собиралась идти, ничего не собиралась делать”, - розповідала Єрмакова.

“26 декабря звонила, сказала: “Мама-мамочка, мне очень плохо”. Я говорю: ”Где ты?”. “В подвале, я не знаю”, - описала коротку бесіду з дочкою жінка. Також є свідок, який стверджує, що бачив як Ірину та ще трьох дівчат під конвоєм виводили з підвалу в розташуванні підрозділу "Троя" за адресою Весела, 5, Озерянівка. У соціальній мережі в співтоваристві "Самооборона Горлівки" з'явилася інформація про те, що тіло Ірини було знайдено в Короленківському ставку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...