Звичайна халатність: Відомий туроператор заблокував сотню клієнтів в аеропорту Києва

В аеропорту "Жуляни" підтвердили, що це резонансний випадок і раніше такого не було.

Аеропорт "Жуляни". Фото: Фокус.

Близько ста осіб практично залишилися заблокованими в аеропорту "Жуляни" через те, що відомий туроператор IdrisKa Tour не сплатив їхній переліт до Іспанії. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

"У нас рейс із "Жулян" на Тенеріфе, авіаперевізник Dart Airlines, туроператор "IdrisKa tour". Зараз інформації про виліт в аеропорту немає. Нам аеропорт оголосив, що туроператор не сплатив авіакомпанії цей переліт і зараз, по суті, близько 100 осіб перебувають в аеропорту і просто не можуть полетіти. Постраждало два рейси, перший - Київ - Аліканте, а другий - Київ - Тенеріфе. Це чартерні рейси від авіакомпанії Dart", - розповів один із жертв халатності туроператора.

Журналісти намагалися зв'язатися з представниками компанії, але ні по одному з телефонних номерів ніхто не відповів. Співрозмовник зазначив, що у багатьох людей оплачені не тільки чартерні квитки, а й цілі тури з проживанням і трансфером.

"Квитки туди і назад коштують близько 500-600 євро. Ми в аеропорту перебуваємо вже більше 2,5 годин, і ніякої інформації у нас немає", - додав він. Також стало відомо, що іспанський аеропорт має інформацію про зазначені рейси, отже, інформація про них їм була подана 30 серпня і була присутня на сайті "Жулян".

В аеропорту "Жуляни" підтвердили, що це резонансний випадок і раніше такого не було. Рейси дійсно не були сплачені, тому були зняті, але оплата нібито очікується протягом години. "Туроператор "IdrisKa tour" не сплатив цей рейс, ми зараз очікуємо оплату, як тільки оплата пройде - люди полетять. Нам про це повідомили в керівництві. Вчора ще інформація про рейс була і про неплатіж нічого не було відомо. Вперше у нас така ситуація. Так що, поки всі чекаємо. Нам сказали, що протягом години оплата повинна бути, іншої інформації у нас поки немає", - зазначили в аеропорту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...