"- Чому ти мене так ненавидиш? - "Є відчуття, що нічого сказати людям": Луценко згадав про зустріч з Яценюком

Генпрокурор розповів, як будучи народним депутатом, критикував політику Арсенія Яценюка.

Яценюк і Луценко. Фото:www.slovoidilo.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, як будучи ще народним депутатом, виступив з різкою критикою проти політики Арсенія Яценюка, який на той момент обіймав посаду прем'єр-міністра України. Яценюк після цього запитав Луценка, за що той його "ненавидить". Про це повідомляє 23 червня Високий замок, інформують Патріоти України.

"Пам'ятаєте, як я агресивно виступав, критикуючи уряд Яценюка? Потім зустрівся з Арсенієм Петровичем, і він мене запитав: "Чому ти мене так ненавидиш?". Я сказав йому, що у мене немає ненависті, але вперше за 20 років є відчуття, що нічого сказати людям.

Вперше опускаю очі. Я нічого не вкрав, нікого не зрадив ... Я, звичайно, помилявся, але у мене немає брехні перед Україною. Однак є з чим іти до людей", - розповів Луценко.

"Наші закони ні до чого не привели. Змін немає. Обидва моїх сина запитують: чому так? А я занадто високо, щоб їм говорити, що винен хтось там нагорі", - зазначив він.

Луценко розповів, що довго роздумував над пропозицією президента України Петра Порошенка очолити Генпрокуратуру: "Погодився, бо вважаю, що сьогодні це чи не найважливіший напрям, де люди можуть відчути результат".

"Відсутність змін в антикорупційній діяльності остаточно вб'є політичну хвилю, підняту другим Майданом. Я це шкірою відчуваю", - додав генпрокурор Луценко.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...