95 квартал весело пройшовся по Порошенку, Яценюку, Тимошенко та Мосійчуку (відео)

Ні про кого не забули в Новорічну ніч.

«Вечірній квартал» шикарно познущався над Порошенко в новорічну ніч

У новорічну ніч мільйони українців дивилися концерт «Вечірнього кварталу» на каналі «1 + 1», що належить олігархові Коломойському. А якщо його дивився і президент Порошенко, то він напевно скреготав зубами від гніву, оскільки «Вечірній квартал» дуже витончено і справедливо познущався над ним, відзначають Патріоти України. Наприклад, гумористи розіграли такий діалог між Порошенком і Коломойським:

- Игорь Валерьевич, когда вы от меня отстанете?

- Это когда ты меня отстанешь?

- Да я, вроде, и не...

- Да я про список Форбс. Ты все время приближаешься и приближаешься...

- Пристал к моему бизнесу...

- А чего я пристал... Ты продай Рошен!

- Нет покупателей!

- Давай я куплю!

- У вас нет столько денег!

- Гы-гы-гы... (дружний сміх та оплески в залі...).

Ще «Квартал 95» спародіював свій же серіал «Слуга народу». Коміки показали пародію на Порошенка, який дуже незадоволений популярністю Президента Голобородька, якого зіграв Володимир Зеленський.

"Какую программу на «1+1» не включи - везде он. А все потому, что из двух пародистов всегда выбирают меньшего. И зрители его приходят в зал и сидят, и сидят, и сидят, и сидят. Ряды разные - цена одинаковая. Но была бы моя воля, я бы этот «Квартал» - нах ... ТСН - нах ... Всех - нах ..! А знаете почему? Чтобы простой кондитер жил, как президент. А простой президент - жил, как бедный кондитер ", - в стилі монологу Голобородька звернувся до глядачів« кварталівський »Порошенко у виконанні Зеленського.

Також «Квартал 95» заспівав разом з українськими політиками пісню про підсумки минулого року.

«Посвящаем наш текст тем, кто поднялся с самого низа, а ворует до самого верха», - заявив на початку виступу Кошовий.

«Многие надежды возлагали на этот год, но политики снова возложили на народ», - журилися артисти в пісні.

Були й інші сцени, в яких «Квартал 95» вчора висміював Порошенко. І Яценюка, до речі, теж, але слабше.

Відзначимо, що телеканал «1 + 1» став лідером перегляду серед українських каналів у минулу новорічну ніч, з великим відривом від найближчого переслідувача («Інтера»).

Дивись з 16 хвилини.


Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...