А Аваков казав люстрували? Звільнений начальник київської поліції Олександр Терещук очікує на підвищення

Герерал-майор Терещук не хоче і не збирається йти з МВС. Більше того, впевнений, що стане правою рукою Деканоїдзе, котра і ініціювала звільнення скандального генерала.

Олександр Терещук

Екс-начальник київської поліції генерал Олександр Терещук, який 14 грудня був звільнений зі своєї посади, очікує, що його призначать на іншу керівну посаду, зазначають Патріоти України. Про це генерал-майор МВС заявив "Українським новинам". Терещука очікує пропозиції на посаду начальника головного управління поліції - заступника керівника Національної поліції України. Каже, що не бачить інших кандидатур для призначення на цю посаду.

Також, за твердженням Терещука, він не був звільнений, «просто» посада була скорочена. Разом із тим він досі не отримав документів про своє звільнення чи скорочення. Нагадаємо, що раніше очільниця Національної поліції України Хатія Деканоїдзе ініціювала відставку начальника головного управління Національної поліції України в Києві Олександра Терещука. Зазначимо, Олександр Терещук з 2012 по 2014 рік очолював Управління МВС України у Волинській області, після чого переїхав до Києва, де став керівником столичної міліції. Під час очищення влади Терещук був люстрований, проте президент України Петро Порошенко скасував рішення про люстрацію, а згодом міліціонера відновили на посаді очільника МВС Києва.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...