А я на морі: ЗМІ розповіли, де відпочиває міністр Омелян і скільки це йому коштувало

Очільник міністерства зупинився в одному з найдорожчих готелів Бодрума у Туреччині.

Володимир Омелян. Фото:112 Україна

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян перебуває на відпочинку в Туреччині. Відповідне фото, на якому чоловік, схожий на міністра, ходить по пляжу, опублікувало видання Апостроф, передають Патріоти України.

За даними видання, чиновник зупинився в одному з найдорожчих готелів Бодрума - Luxbodrum, де вартість однієї ночі перебування перевищує 30 тисяч гривень. Згідно з декларацією, заповненою міністром Володимиром Омеляном, його дохід за 2016 рік склав близько 290 тисяч гривень.

З урахуванням вартості перельоту для нього та членів його родини, він витратив на відпочинок понад 500 тисяч гривень, переконують ЗМІ.

Перебуваючи на відпочинку, Володимир Омелян повідомив про перемогу над прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом у суді. Як повідомила раніше Українська правда, суд першої інстанції скасував рішення про перепідпорядкування "Укрзалізниці".

"Після набрання законної сили судовим рішенням "Укрзалізниця" повернеться додому", - написав на своїй сторінці в Facebook Володимир Омелян.

Як відомо, 18 січня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні затвердив новий статут ПАТ "Укрзалізниця", згідно з яким Міністерство інфраструктури втрачає право бути органом управління УЗ.

У Кабінеті міністрів не збираються здаватися і вже підготували звернення в апеляційну інстанцію. Конфлікт між Гройсманом та міністром транспорту набирає обертів.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...