А якщо завтра - війна: Уряд Німеччини радить німцям запасатися їжею

​Рекомендації запастися найнеобхіднішим - продовольством, питною водою і готівкою - одне з положень нової концепції цивільної оборони.

В уряді Німеччини порекомендували запастися продовольством і водою на випадок війни. Фото: www. tvc.ru.

Населенню Німеччини вперше з моменту закінчення холодної війни рекомендують створити власні продовольчі запаси на десять днів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рекомендації аргументували необхідністю в запасах на випадок великої катастрофи або збройного нападу. Це - одне з положень нової концепції цивільної оборони, яку уряд ФРН схвалить в майбутню середу.

Як випливає з документа, що потрапив в розпорядження журналістів, в разі виникнення надзвичайної ситуації, населення повинно бути в змозі само забезпечити себе найнеобхіднішим, поки не почнуть діяти прийняті урядом заходи з постачання громадян продовольством, водою, енергією та готівкою. Тому жителям країни пропонується, зокрема, тримати запаси питної води на п'ять днів з розрахунку два літри в день на людину.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...