А Коломойський знає? Зеленський розповів, що станеться з "ПриватБанком" після його приходу до влади

Кандидат в президенти заявив, нібито однозначно не збирається повертати фінустанову олігарху.

Зеленський зустрівся із Данилюком та Абромавічусом. Фото: Фейсбук.

Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не має наміру віддавати «ПриватБанк» олігарху Ігорю Коломойському в разі перемоги на виборах. Про це він сказав на зустрічі з екс-главою Мінфіну Олександром Данилюком і колишнім міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавічусом. Данилюк на своїй сторінці в Facebook написав, що вони говорили з Зеленським про економіку, а також про завершення війни на Донбасі, міжнародне партнерство, ліквідацію впливу олігархату, передають Патріоти України.

За словами екс-міністра, він зазначив наступні пріоритети: перетворення СБУ в контррозвідку, створення Служби Фінансових Розслідувань для боротьби з фінансовими злочинами, зміна моделі держслужби, прозорість державних фінансів і продумана схема співпраці з МВФ.
«Звичайно ініціював і питання націоналізації «ПриватБанку» і зв'язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того йде в президенти (Зеленський ред.), щоб повертати «ПриватБанк». Сподіваюся, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх «на пряники», - підкреслив Данилюк.
Зазначимо, що екс-міністр фінансів приймав участь в націоналізації «ПриватБанку» і виступав за залучення до відповідальності осіб, причетних до шахрайства в банку.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...