А Коломойський знає? Зеленський розповів, що станеться з "ПриватБанком" після його приходу до влади

Кандидат в президенти заявив, нібито однозначно не збирається повертати фінустанову олігарху.

Зеленський зустрівся із Данилюком та Абромавічусом. Фото: Фейсбук.

Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не має наміру віддавати «ПриватБанк» олігарху Ігорю Коломойському в разі перемоги на виборах. Про це він сказав на зустрічі з екс-главою Мінфіну Олександром Данилюком і колишнім міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавічусом. Данилюк на своїй сторінці в Facebook написав, що вони говорили з Зеленським про економіку, а також про завершення війни на Донбасі, міжнародне партнерство, ліквідацію впливу олігархату, передають Патріоти України.

За словами екс-міністра, він зазначив наступні пріоритети: перетворення СБУ в контррозвідку, створення Служби Фінансових Розслідувань для боротьби з фінансовими злочинами, зміна моделі держслужби, прозорість державних фінансів і продумана схема співпраці з МВФ.
«Звичайно ініціював і питання націоналізації «ПриватБанку» і зв'язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того йде в президенти (Зеленський ред.), щоб повертати «ПриватБанк». Сподіваюся, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх «на пряники», - підкреслив Данилюк.
Зазначимо, що екс-міністр фінансів приймав участь в націоналізації «ПриватБанку» і виступав за залучення до відповідальності осіб, причетних до шахрайства в банку.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...