А міг і розбитись: У Росії літак із Путіним на борту потрапив у серйозну НП

Президент РФ летів у Хакасію, де планує відпочити кілька днів.

Володимир Путін. Фото: cdn4.img.ria.ru

Літак президента Росії Володимира Путіна, яким він летів на відпочинок у Хакасії, майже годину був змушений кружляти навколо аеропорту Абакана через густий туману. Про це заявило FlashSiberia, посилаючись на джерело в авіаційних колах регіону, повідомляють Патріоти України.

За даними сайтів, які відстежують переміщення літаків, борт № 1 увійшов у зону аеропорту Абакана близько 17:00 за місцевим часом (12:00 за Києвом), після чого, зайнявши ешелон у 2900 м, почав кружляти.

О 17:46 за місцевим часом (12.46 за Києвом) літак усе ж здійснив посадку в аеропорту Абакана.

У Хакасії російський президент має намір відпочити кілька днів. Компанію йому складе міністр оборони Росії Сергій Шойгу, який прилетів у регіон напередодні.

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...