А поліцейський вже за гратами: Водію БМВ, який влаштував смертельні перегони в Києві, досі не висунули підозру

Мовляв, все через дії прокуратури.

Ілюстрація: ЖЖЧерез дії прокуратури Національна поліція досі не висунула підозру учаснику нічної погоні зі стріляниною в Києві - водію BMW Ростиславу Храпачевському Про це повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Стосовно розмов і спекуляцій навколо висунення підозри п'яному і обдовбаному громадянину, учаснику нічного "сафарі", водію БМВ, за чиєї вини сталася трагедія і загинула людина. Нацполіція робить все згідно своїх повноважень, в рамках закону. Ви ж розумієте, що ми як ніхто зацікавлені у якнайшвидшому і об'єктивному розслідуванні цієї страшної трагедії. Наразі, експертизи завершені. Сьогодні о 15:00, за присутності адвокатів, має відбутися відтворення злочину", - зазначив Шкіряк.

Він наголосив, що після завершення всіх необхідних слідчих дій учаснику події буде пред'явлено підозру в скоєнні важких злочинів. "Затримка в часі відбувалася у зв'язку з діями прокуратури, котра чомусь не надавала Нацполіції допуск до матеріалів основної справи. Забігати вперед не буду, але негіднику світить не одна стаття, можуть додатися кілька важких. Побачимо, чи підтримають прокурори і чи будуть вони такими ж принциповими, як і під час арешту Олійника", - додав Шкіряк.

Нагадаємо, що 7 лютого київські патрульні, переслідуючи чотирьох хлопців на BMW, відкрили вогонь і смертельно поранили 17-річного порушника. 15 лютого поліція порушила кримінальну справу проти водія BMW, який тікав від переслідування поліцейських по Києву на шаленій швидкості.

До цього повідомлялося, що водію автомобіля BMW загрожує кримінальна відповідальність за перевезення наркотиків та нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. 18 лютого Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олійника, який під час погоні застрелив неповнолітнього пасажира автомобіля BMW. Захист поліцейського Сергія Олійника заявляє, що водієві автомобіля "BMW" досі не висунуто підозри.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...