А сам як живе? Нардеп Барна порадив українцям відключати опалення в домівках

Принаймні, у порожніх кімнатах.

Олег Барна. Фото: ЖЖ

Народний депутат Олег Барна порадив спосіб економити на опаленні - відключати його у кімнатах, в яких ніхто не мешкає Про це він заявив в ефірі Еспресо.TV, повідомляють Патріоти України.

Депутат обурений, що люди опалюють порожні кімнати у домівках. "Яка у вас хата? 100 квадратних метрів. Скільки вас живе? Двоє чоловік. Скільки кімнат? П'ять. Шановні, вибачте, на двох чоловік, пенсіонерів, можете одну-дві кімнати підключити, решту - відключити", - імітує діалог Барна.

"Якщо ви хочете на халяву утеплити свою площу і гріти повітря, і за рахунок цього обкрадати бюджет, свої ж гроші на медицину та дітей…", - каже він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....